VENDÉGLŐNKRŐL
Vendéglőnk története
1999. óta családunk tulajdona a Becsei Vendéglő. Közel húsz éve próbáljuk vendégeink elégedettségét és ételeink iránti tetszését elnyerni! Folyamatos fejlesztés, és fejlődésünk eredményként, teraszunkon akár 200 fő, belső termeinkben 100 fő befogadására vagyunk alkalmasak.
A kertben felállítottunk egy játszóteret a gyerekek részére, hogy szüleik nyugodtan tudjanak beszélgetni és kikapcsolódni. Belül próbáltuk a modern színvilágot párosítani a falusias hangulattal, ebben segítenek a képek és az asztalon lévő terítők, virágok. A falra kirakott trófeák árulkodnak a családunk férfi tagjainak hobbijáról, a vadászatról.
Étlapunkat főként a magyaros konyha íz világára és halételeinkre építettük, de a pizza kedvelők is kedvükre válogathatnak.
Ha elnyertük tetszésüket akkor Budapesttől 50 km-re, a Csepel-sziget déli részén, a Ráckevei-Soroksári Duna holtága mellett fekvő kis faluban, Szigetbecsén találhatják meg kis vendéglőnket, a falu szívében lévő tó partján. Látogassanak el kicsiny falunkba és térjenek be hozzánk egy jó falatra! Sok szeretettel várjuk régi és új vendégeinket!
Tekintse meg kínálatunkat!
Pizzák, levesek, tészták, frissensültek, halételek, készételek, vadételek, köretek, saláták, vegetáriánus ételek, desszertek és még sok sok finomság kiszállítással.
Rendezvényhelyszínt keres?
A légkondicionált rendezvénytermünkben 100 fő, a kerthelységben jó idő esetén 200 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.